Naast mijn studie was er voor mij daarom ook geen logischer bijbaantje te bedenken dan de horeca, zowel in de keuken als in de bediening. Na mijn studie Culturele Maatschappelijke Vorming, minor journalistiek en werk als journalist en content creator heb ik daarom een aantal jaar geleden besloten mij voor het grootste gedeelte op catering te richten. Waarbij ik het van belang vind dat het gezond is EN bourgondisch. Eten is genieten, en dat kan in elke vorm, van vegan tot vlees. Maar wel met de beste producten het liefst dichtbij huis vandaan. En dat eten kook ik graag voor elke gelegenheid van crewcatering tot bruiloft en van officecatering tot een privédiner.
About
Als kind ben ik door mijn ouders de hele wereld over gesleurd en in elk land moest en zou gegeten worden. En je raadt het al, eten heeft me sinds deze eerste ontmoeting in zijn greep. Ik proefde er altijd lustig op los en juist de uitgesproken smaken spraken mij het meeste aan. Met een Surinaamse oma die in Indonesië woonde, en een moeder met net zoveel passie voor koken als ik, is het koken er letterlijk met de paplepel ingegoten.